Oud-Tukker tekent bij PEC: "Schat aan ervaring en expertise"

Gerry Hamstra
Gerry Hamstra Foto: © Pro Shots

PEC Zwolle heeft Dennis Bekking (47) gepresenteerd als nieuwe hoofd opleidingen. Meer dan tien jaar geleden bekleedde hij een zelfde functie bij FC Twente.

"Ik ben blij dat ik vanaf nu aan de slag kan bij PEC Zwolle, waar een mooie uitdaging op mij wacht. De voorbije jaren heeft de PEC Zwolle Voetbalacademie laten zien van grote waarde te zijn voor de club. Thomas Beelen, Thomas van den Belt, Kingsley Ehizibue, Tijjani Reijnders en de broers Sepp en Rav van den Berg zijn daar enkele mooie voorbeelden van. Ik kijk ernaar uit om samen met iedereen de voetbalacademie verder door te ontwikkelen als belangrijke levensader van de club", zo stelt hij via de clubkanalen van PEC Zwolle.

Technisch directeur Gerry Hamstra is tevreden: "Dennis brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee als het gaat om het ontwikkelen van talent en het managen van opleidingsprogramma’s. Zijn aanstelling is een belangrijke stap in het versterken van de jeugdopleiding en het waarborgen van een succesvolle toekomst voor de club, waar hij zich samen met Dennis Rosink voor gaat inzetten. We kijken uit naar de samenwerking en de realisatie van onze ambitieuze doelen."

Lees meer:
0 reacties