Pastoor: "Publiek nam FC Twente direct na de rust op sleeptouw"

Alex Pastoor bij FC Twente
Alex Pastoor bij FC Twente Foto: © Pro Shots

Alex Pastoor baalt van de nederlaag van zijn Almere City op bezoek bij FC Twente. De Tukkers wonnen met 3-1 en dat vond de trainer een ietwat geflatteerde uitslag.

"Ik ben enorm teleurgesteld. Een groot deel van de wedstrijd stonden we goed en hadden we het goed voor elkaar. Bij twee van de drie goals zijn we zelf schuldigen en leiden we het zelf in. Dat maakt het wel frustrerend", opent Pastoor bij ESPN.

Pastoor kan echter ook tevreden zijn. "Aan de andere kant moet je ook reëel zijn. Je speelt tegen een goede ploeg met een goed publiek. Het publiek nam FC Twente direct na de rust op sleeptouw, waar wij voor de rust de touwtjes goed in handen hadden."

"We deden het harstikke goed. Wat eraan ontbreekt, om de nuance aan te geven, is dat de controle die we hebben niet leidt tot een reeks van kansen en goals. En dat is niet erg, want het verschil in begroting en kwaliteit is er", vervolgt Pastoor.

Tegenstand was er. "Maar we hebben het ze moeilijk gemaakt. Uit de laatste drie wedstrijden halen we één punt, maar het waren van onze kant volwassen wedstrijden waarin we eigenlijk het beste niveau haalden tot nu toe. Maar je staat hier wel maar met één punt."

Lees meer:
0 reacties