Paul van der Kraan: "In principe willen we niemand kwijt"

Paul van der Kraan met FC Twente-fans op het terras in Belgrado
Paul van der Kraan met FC Twente-fans op het terras in Belgrado Foto: © Pro Shots

Paul van der Kraan is tevreden over de samenstelling van de selectie van FC Twente. De algemeen directeur geeft op de officiële clubsite echter aan dat er vaak nog dingen veranderen in de laatste weken van de transferperiode.

"De transferwindow is nog open tot 1 september", zo stelt Van der Kraan. "Dat betekent dat tot die datum spelers nog kunnen worden aangetrokken of eventueel nog kunnen vertrekken. Momenteel zijn we tevreden hoe de selectie is ingevuld, elke positie is dubbel bezet. De laatste jaren zie je steeds vaker dat met name in de laatste week van de window clubs nog spelers benaderen. We zullen zien wat er gebeurt, maar in principe willen we niemand kwijt en gaat deze selectie het de komende maanden voor de club doen."

"Spelers, staf, directie, medewerkers en vrijwilligers hebben veel zin in het nieuwe seizoen", zo vervolgt de algemeen directeur. "De club zit momenteel in een goede flow, maar er is niets veranderlijker dan het leven bij een voetbalclub. Goede resultaten zijn niet vanzelfsprekend. Elke dag zal iedereen bij de club zijn stinkende best moeten doen om het niveau vast te houden en zelfs nog te verbeteren. Ik ben ervan overtuigd dat die instelling er is. We blijven kritisch, want het kan altijd beter."

Sem Steijn viert met het uitvak

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt donderdagavond de return tegen FK Cukaricki. Winnen de Tukkers net als in Servië? Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 14 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
Fortuna Sittard -
zo 28 aug. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Volendam -
-
FC Twente -
wo 31 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Excelsior -
za 3 sep. 2022, 18:45
Eredivisie
FC Twente -
-
PSV -
zo 11 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
FC Twente -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
4 Excelsior 1 2 3
5 Ajax 1 1 3
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
Bekijk de hele stand