'Paul van der Kraan opnieuw in beeld voor functie bij Vitesse'

Paul van der Kraan
Paul van der Kraan Foto: © Orange Pictures

Vitesse zit nog altijd diep in de problemen. Op bestuurlijk niveau zoekt de club nog altijd iemand die ontstane chaos kan temperen.

Paul van der Kraan van FC Twente werd meermaals genoemd bij Vitesse, waar hij in het verleden al actief was. Van der Kraan heeft eerder echter nee gezegd tegen de Arnhemmers. De club probeert echter opnieuw een poging bij de FC Twente-steunpilaar.

Dat weet Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. "Paul van der Kraan heeft Vitesse al eerder nul op rekest gegeven. Waar nu over gesproken wordt, is een rol als adviseur voor de voormalige algemeen directeur van FC Twente in combinatie met een algemeen directeur. Daarvoor loopt de huidige rvc-voorzitter Peter van Bussel warm."

Vitesse probeert Van der Kraan nu dus te verleiden om als adviseur de club te helpen. Nadat Van Bussel meerdere keren mis heeft gegrepen bij onder anderen Toon Gerbrands, Eric Gudde, Wouter Gudde en Onno Jacobs, wil Van Bussel het nu zelf gaan doen met de hulp van Van der Kraan, die nog adviseur is bij FC Twente.

Hij wil niet meer fulltime aan de slag op zeventigjarige leeftijd en heeft zijn vrouw beloofd geen nieuwe klus op te pakken. "In zijn omgeving wordt verbaasd gereageerd op de gesprekken tussen Vitesse en Van der Kraan, omdat de klus in Arnhem veel hectiek met zich mee zal brengen, terwijl hij voortdurend heeft aangegeven, dat hij juist wat meer rust in zijn leven zou willen", aldus Kapteijns.

Lees meer:
0 reacties