PEC Zwolle-revelatie naar FC Twente? "Dat voetbal ligt me wel"

Davy van den Berg tegen FC Utrecht
Davy van den Berg tegen FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Davy van den Berg ontpopt zich als belangrijke kracht bij het PEC Zwolle dat aankomend weekend tegenover FC Twente staat. De middenvelder zou graag naar een club gaan die op een hoger niveau in de Eredivisie speelt.

De club waar hij zondag tegen speelt zou wel eens zijn nieuwe werkgever kunnen gaan worden. Van den Berg kent een productief seizoen, als centraal middenvelder scoorde hij vijfmaal in 29 wedstrijden. Ook was hij tweemaal aangever. "Ik weet dat ze wedstrijden van mij hebben gekeken, maar in hoeverre ze dat interessant vonden weet ik niet. Het is niet diepgaand op dit moment", vertelt hij bij De Stentor.

Bram van Polen heeft aankomende zondag zijn afscheidswedstrijd namens PEC Zwolle. Hetzelfde zou kunnen gelden voor Van den Berg. "Dat zou zomaar kunnen, daar heb ik geen antwoord op. Voor nu is dat niet zo, ben ik heel politiek correct en focus ik me op PEC."

Een contractverlenging zit er dan ook niet in. "Ik ben toe aan een stap hogerop, dat heb ik eerder ook aangegeven. Ik denk dat ik ook een goede leeftijd heb om een stap te maken. Binnen de Eredivisie zou ik mooi vinden, ik ben van de Hollandse school, dat voetbal ligt me wel."

Lees meer:
0 reacties