Peet Bijen: "Ik heb nu tussen de vijftien en twintig tatoeages"

Peet Bijen namens ADO Den Haag
Peet Bijen namens ADO Den Haag Foto: © Pro Shots

Peet Bijen trok van FC Twente naar ADO Den Haag, maar speelde sinds 2020 geen wedstrijd meer. Binnenkort debuteert hij bij FC Emmen, waar vooral zijn nieuwe look opvalt.

Wanneer je Bijen een tijdje niet hebt gezien, moet haast met een verrassende blik naar de oud-speler van FC Twente kijken. "Die reactie krijg ik vaker", lacht Bijen tegenover de TC Tubantia. "Als jonge jongen vond ik het altijd al heel fascinerend als er een ploeggenoot een tattoo had. Dat had iets spannends. Het leek me gaaf om er zelf eentje te hebben, maar ik vond mezelf nog iets te jong."

"Ik denk dat ik nu tussen de vijftien en twintig tatoeages heb en ik ben nog lang niet klaar", vervolgt Bijen. "Ik heb mijn vriendin er inmiddels ook al mee aangestoken." Een aparte boodschap verkondigt Bijen niet met zijn tatoeages. "Juist niet. Het is vaak een grapje, of een plaatje met een knipoog. Je moet jezelf niet te serieus nemen."

"Het grote verschil met veel anderen is dat ik meer ruimte heb tussen de verschillende tattoos. Ik heb niet mijn hele arm aan één stuk vol. Ik ben nog steeds die vriendelijke Peet, hoor. Het een heeft ook niets met het ander te maken. Vroeger werd een tatoeage als iets asociaals gezien, dat is nu gelukkig heel anders", aldus de verdediger.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand