Perez analyseert: "Hij heeft zoveel technische fouten gemaakt"

Kenneth Perez analyseert
Kenneth Perez analyseert Foto: © Pro Shots

FC Twente verloor zondagmiddag in eigen huis met 0-1 van FC Utrecht en Kenneth Perez toonde zich bij 'Dit Was Het Weekend' kritisch over de Tukkers. De voormalig profvoetballer stoorde zich aan het spel van de club uit Enschede.

"Je denkt dat Twente de derde plek nu goed in handen geeft", begon hij zijn analyse bij ESPN. "Utrecht is geen hoogvlieger, ook al hadden ze dertien keer op rij niet verloren. Twente is thuis natuurlijk heel sterk, maar Twente was onherkenbaar. Het drukzetten van FC Utrecht leidde ertoe dat je altijd terug moet. Je hebt niet de mogelijkheid om tempo te maken, om het publiek erachter te krijgen, dus je kiest maar voor breed en terug", blikt Perez terug.

"Dat maakt het een beetje onzeker en toen moesten ze in de tweede helft wat doen. Van Wolfswinkel heeft zoveel technische fouten gemaakt, het is onbegrijpelijk", vervolgt hij. "Hij was niet de enige, er werden zó veel technische fouten gemaakt door Twente. Daardoor kon je niet tot een fatsoenlijke aanval komen en echt gevaarlijk zijn. In andere wedstrijden waar ze achter kwamen, kwamen ze wel tot heel goed aanvalsspel. Iedereen ging te gehaast te werk en daardoor kwamen er zó veel fouten, dat je je echt zat op te vreten voor de televisie", besluit Perez over de ploeg van trainer Joseph Oosting.

Lees meer:
0 reacties