Perez fileert hoofdrolspeler in topper: "Hij irriteert iedereen"

Kenneth Perez was al geen fan en is dat absoluut ook niet geworden tijdens PSV - FC Twente. Scheidsrechter Joey Kooij is de gebeten hond bij alles en iedereen rondom FC Twente en dat begrijpt Perez volledig.

"Of de goal terecht werd afgekeurd? Euhm, nee", reageert Perez bij Dit was het weekend van ESPN. "Ik ben niet van mening dat een keeper volledig beschermd moet worden. Als dit niet mag... Die keeper komt te slap uit, waardoor hij uit balans is. Hij wordt niet geduwd of iets... Ik denk wel dat het juist is dat de VAR er vanaf blijft, maar als hij niet fluit... Maar hij staat te kijken tussen vijf man en hij besluit na vijf seconden dat hij gaat fluiten."

"Wat ik daarmee wil zeggen? Dat het een heel slechte scheidsrechter is, die ook nog eens een heel verkeerde uitstraling heeft", gaat de Deen verder. "Hij irriteert gewoon alles en iedereen rondom het voetbal. Joey Kooij. Hij neemt gekke beslissingen en gaat dan stoer doen op het laatst. Geel bij die laatste ingooi en dan een minuut erbij... Dan gaat 'ie stoer doen. 'Even de aandacht op mezelf'."

"Je mag fouten maken, maar een scheidsrechter moet het spel leiden. Om iedereen zich goed te laten voelen en de regels proberen na te leven. Het liefst onopvallend, maar dat kan tegenwoordig niet meer. Maar als je aan allebei de partijen steeds weer irritatie oproept... En vandaag natuurlijk vooral bij FC Twente, maar je ziet het bij iedereen. Bij elke wedstrijd", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties