Perez haalt uit naar FC Twente-speler: "Zou hem gelijk wisselen"

Kenneth Perez heeft geen goed woord over voor Mitchell van Bergen. Volgens de analist van ESPN deed de speler van FC Twente in het duel met Sparta Rotterdam iets onvergeeflijks.

Perez is bij Dit was het Weekend niet te spreken over een actie van Van Bergen diep in de blessuretijd. De invaller kreeg, bij een 2-2 stand, de bal. Bij de allerlaatste kans van FC Twente besloot Van Bergen de bal niet in te brengen, maar voor eigen succes te gaan. Zijn schot bleek kansloos.

Het zorgt voor irritatie bij de Deen. "Er staan zeven spelers in het strafschopgebied... Hij denkt: weet je wat, ik heb een heerlijk schot..." Uiteindelijk ging de poging van Van Bergen huizenhoog over. "Van Bergen kan alleen maar hard lopen, en verder helemaal niks. Eerlijk, ik zou hem gelijk wisselen, ook al is er nog één minuut te spelen, honderd procent. Ik zou zo woest worden. Echt, het is zó irritant om naar te kijken."

Perez zag hetzelfde gebeuren in de wedstrijd van FC Utrecht tegen RKC Waalwijk. Daar waren Taylor Booth en Can Bozdogan de 'daders'. "Dan denk ik: waar is je voetbalverstand? Dat heb je dus niet. Je denkt: deze schiet ik uit de draai wel in de kruising, terwijl je weet dat je kans op een goal veel groter is door hem in te brengen. Dán kan er iets gebeuren."

Lees meer:
0 reacties