Perez: "Hij was echt degene die voor problemen zorgde bij FC Twente"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Brian de Keersmaecker maakte veel indruk op Kenneth Perez. De middenvelder van Heracles Almelo speelde zeer sterk tegen een pover FC Twente.

"Hij was heel veilig aan de bal. In de laatste fase was hij ook echt degene die voor problemen zorgde bij FC Twente. Bovendien had hij bijna een assist op Mario Engels", weet Perez bij ESPN. "Het is echt heerlijk hoe hij speelt. Ik denk dat er zo maar een andere club op de stoep komt te staan als Heracles niet in de Eredivisie blijft. Het is een hele fijne voetballer."

Niet alles gaat echter goed. "De Keersmaecker heeft wel een groot probleem: hij scoort te weinig. Maar hij is wel erg fit. Hij speelt veel wedstrijden in een seizoen. Het is wel een nummer zes of nummer acht, dus hij moet ook niet te veel afgerekend worden op goals. Zijn hoogste aantal is drie goals in de Keuken Kampioen Divisie."

"Ik vind dat je er in de Keuken Kampioen Divisie minimaal tien moet maken als goede middenvelder", aldus Perez. De subtop van Nederland zou een goede optie zijn voor de middenvelder. "Een AZ-speler? Dat zou zomaar kunnen."

Lees meer:
0 reacties