Perez kritisch: "Ik zou als Twente ook zeggen: Kom dan maar niet"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

De transferperikelen rondom Ramiz Zerrouki blijven de gemoederen bezig houden. Bij Voetbalpraat van ESPN wordt er kritisch gekeken naar de houding van Feyenoord rondom de eventuele overgang van de middenvelder.

"Feyenoord heeft in de zomer 4,5 miljoen geboden", kijkt Leon ten Voorde terug. "Wat je daar ook van vindt, daarvoor krijg je Zerrouki niet. Hij is Algerijns international, dat is nu eenmaal de markt. Dat kunnen wij allemaal wel veel geld vinden, maar dat is nu eenmaal zo. Vorige week hebben ze het bod verhoogd, maar niet dusdanig dat je in de buurt komt van het bedrag dat ze voor Timber hebben betaald. Dan weet je gewoon dat je hem niet krijgt. Ze hebben er maanden over kunnen doen om een goed bod voor te bereiden. Nu moet je een keer doorpakken of niet.”

“Iedereen weet dat ze voor Zerrouki 7 à 8 miljoen willen hebben, de lat hebben ze met Timber daar zelf neergelegd”, vult Kenneth Perez aan. “Dan bied je vier miljoen, dan zou ik als Twente ook zeggen: Kom dan maar niet.”

Ten Voorde geeft ook aan dat Zerrouki niets gezegd heeft over een arbitragezaak, zoals werd gesuggereerd. “Nee, dat heeft hij niet gezegd”, legt de journalist uit. “Dat is door Rotterdamse fansites geopperd. Je moet je altijd afvragen hoe betrouwbaar dat is. Als ik de geluiden moet geloven dat is een arbitrage zaak vanuit de kant van Zerrouki kansloos.”

"Waarom zou hij ook”, overdenkt Perez. “Ik vind dit niet zo’n ongelooflijke stap dat hij alles in het werk moet stellen om op die manier weg te gaan. Ze staan er hartstikke goed voor.”

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal verloor vrijdag kansloos van Frankrijk, maar maandag moet het tegen Gibraltar een makkie worden. Weet Oranje van de voetbaldwerg te winnen in Rotterdam? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
Excelsior
18:45
FC Twente
zo
9/04
FC Twente
12:15
SC Cambuur
zo
16/04
FC Utrecht
14:30
FC Twente
zo
23/04
FC Twente
12:15
Sparta Rotterdam
zo
7/05
FC Emmen
12:15
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Ajax 26 44 55
3 PSV 26 36 53
4 AZ 26 22 53
5 FC Twente 26 22 47
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
Bekijk de hele stand