Perez lost probleem FC Twente op: "Hij is een mentaliteitsjongen"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Bij FC Twente blijft nog steeds het probleem dat er een bepaalde mentaliteit in de groep mist. De verloren wedstrijd tegen Ajax is hierbij als voorbeeld gebruikt en Kenneth Perez denkt dat FC Twente met Wout Weghorst een slag in de goede richting kan slaan.

"De les van Ajax-uit is dat Twente volkomen terecht derde staat, maar nog ver verwijderd is van een top drie-ploeg, Perez haakt in en ziet hoe Twente die stap kan maken. "Naar aanleiding van die topwedstrijden, kijken ze toch naar de samenstelling van de selectie. Wout Weghorst is écht een mentaliteitsjongen, maar er moet natuurlijk wel wat op meerdere posities gebeuren op het mentale vlak."

Ten Voorde denkt dat de komst van Weghorst alleen niet genoeg zou zijn. "Je hebt ook gewoon een speler nodig met diepgang en een actie vanaf de linkerkant. Je zag in de eerste helft tegen Ajax dat er totaal geen diepgang in het spel zat." Pérez haakt in. "Dat wordt opgelost door een back, dat heeft PSV eigenlijk ook. Dat kan op een andere manier opgelost worden", aldus de Deense analist bij ESPN.

Lees meer:
0 reacties