Kenneth Perez kritisch: "Dat gaat richting verstandsverbijstering"

Kenneth Perez heeft te doen met oud-FC Twente-doelman Joël Drommel. De Deense oud-speler van zowel de Tukkers als PSV vind echter dat de vergelijking die getrokken wordt tussen Drommel en Lars Unnerstall niet terecht is.

"Die jongen leert zoveel bij dit jaar, maar zaterdag had ik echt een soort van medelijden met hem", zegt Perez bij Dit was het weekend. "Bij ieder moment zag je hem gewoon tien centimeter kleiner worden en zelf ook denken van: godver, wat ben ik aan het doen? Hij verliest ontzettend vertrouwen. Dit moet écht een leerjaar zijn waar hij écht veel sterker uit moet komen, wil hij nog een carrière maken in binnen- of buitenland."

"Er stond voor hem natuurlijk ook enorm veel druk op", haakt Mario Been in. "Hij wist van tevoren dat hij vergeleken zou worden met Unnerstall. En dan ga je zo de wedstrijd in en begin je op deze manier..." Kenneth Perez vindt de vergelijking niet op zijn plaats. "Ik vind het een totaal oneerlijke vergelijking, tussen Drommel en Unnerstall."

"We kijken met totaal andere ogen naar Unnerstall. Daar kunnen Drommel en Unnerstall niets aan doen, maar dat heeft te maken met waar je speelt. Gisteren hoor je ook dat Unnerstall een geweldenaar is, maar die laatste goal van PSV... Dat vangen... Dat gaat richting verstandsverbijstering. Ja, Drommel speelt belabberd, maar we hebben Unnerstall ook nooit een heel seizoen bij PSV gezien."

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand