"Pijnlijk als Bergwijn dan zondag man van de wedstrijd wordt"

Steven Bergwijn tegen Feyenoord
Steven Bergwijn tegen Feyenoord Foto: © BSR Agency

Pol van Boekel heeft de afgelopen wedstrijden geen vrienden gemaakt. Afgelopen week zag hij een bizarre handsbal over het hoofd in de Champions League-wedstrijd tussen Arsenal en Bayern München.

"Curieus moment. Hij had ook het moment met Pröpper tegen Heerenveen. Ik heb daarna handsballen gezien die veel duidelijker waren. Daar werden geen penalty's voor gegeven. Ook in Nederland. VAR Van Boekel, ja... Je houdt je hart weer vast. Het schijnt onze beste VAR te zijn", merkt Leon ten Voorde op in de podcast De Warming-up.

Of Rob Dieperink niet de beste VAR is, omdat hij komende zomer van de partij is op de Olympische Spelen? "Nee, de top gaat naar het EK. In het voetballen is het EK wel belangrijker dan de Olympische Spelen. En dat na een weekend waarbij hij vol onder vuur lag. Bij Twente, met die betwiste tweede gele kaart voor Guth, al dan niet voor Guth."

"En hij was ook de VAR bij De Klassieker, bij de klap van Bergwijn. Hij heeft het wel beoordeeld", weet Ten Voorde. "Bergwijn, het blijft wel pijnlijk dat als hij dan zondag een keer zin heeft en de man van de wedstrijd wordt, terwijl hij eigenlijk geschorst had moeten zijn. Maar het is zo vaak zo. Hij had niet mogen spelen. Brobbey zal ook wel terugkeren, dat is wel een groot verschil met het Ajax van de laatste paar wedstrijden", denkt de clubwatcher.

Lees meer:
0 reacties