'Pleguezuelo en Misidjan weg bij FC Twente': "Richting Amerika"

Julio Pleguezuelo en Virgil Misidjan
Julio Pleguezuelo en Virgil Misidjan Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft drie spelers met een aflopend contract in de selectie. Julio Pleguezuelo, Virgil Misidjan en Wout Brama zijn komende zomer transfervrij. FC Twente wil graag verlengen met Pleguezuelo en Misidjan, maar clubwatcher Tijmen van Wissing denkt niet dat zij op een aanbieding ingaan.

"Pleguezuelo gaat vertrekken", laat Van Wissing weten bij De Oosttribune. "Ik denk dat hij richting Amerika gaat. Misidjan zal ook gaan vertrekken, die maakt zijn carrière nog ten gelde."

"Met Wout Brama wordt nog een gesprek gevoerd", vervolgt de journalist. "Op dit moment ga je er toch vanuit dat dat niet meer als speler zal zijn. Maar hij is weer een beetje op de weg terug, dus ik denk dat ze rustig moeten afwachten wat hij nog kan betekenen. Ik denk niet dat hij er dit jaar veel plezier uit heeft kunnen scheppen. Maar misschien als hij straks weer fit is, is hij toch nog van waarde."

Presentator Bert van Losser oppert of Brama geen goede assistent van de nieuwe technisch directeur Arnold Bruggink zou zijn. "Zou je dat zelf doen als je een paar maanden daarvoor nog onderdeel uitmaakt van de selectie?", vraagt Van Wissing zich af.

"Het ligt er een beetje aan wat hij zelf wil", reageert voormalig FC Twente-trainer Jan van Staa. "Hoe fit is hij? Het is hartstikke leuk om zo lang mogelijk door te gaan met voetbal, maar hij kampt de laatste periode natuurlijk wel met heel veel blessures. Dus laten we rustig afwachten."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand