Probleem FC Twente: "Als je niet wint thuis dan is het crisis"

Robin Pröpper tegen Go Ahead Eagles
Robin Pröpper tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

In De Warming-Up podcast werd onder andere kort teruggeblikt naar de verloren wedstrijd tegen FC Utrecht, werd er gesproken over de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles en gekeken hoe nu verder mocht Twente een tweede keer op rij in eigen huis verliezen.

Twente is niet heel veel beter dan FC Utrecht, ondanks dat Utrecht veel lager staat, als je een mindere dag hebt moet je gaan voor een punt en daar zijn ze ook niet in geslaagd. Dan is er het mooie cliché, komt er een reactie of niet? Want ja, als je niet van Go Ahead wint thuis dan is het crisis met een kleine c, een mini crisis.

Bij de vraag of de trainer er dan uit moet wordt verontwaardigd geantwoord. "Bij een crisis moet een trainer niet altijd weg. Het is dan de kunst dat de leiding dan rustig blijft de kalmte bewaart en de sporters zitten dan aan de ene kant van het spectrum en de nuance komt dan van ons uit het midden."

Voordat de wedstrijd tegen Go Ahead wordt afgetrapt zal Jan Sorensen herdacht worden, die recent is overleden. "Zijn drie zonen komen naar Nederland en worden opgehaald door Henny Jansen vanaf Schiphol." Om dus de wedstrijd en herdenking bij te wonen.

Lees meer:
0 reacties