Promes onder vuur: "Ik vond het altijd al een irritant ventje"

Quincy Promes
Quincy Promes Foto: © BSR Agency

Meerdere voetbalanalisten zijn verbaasd over de criminele activiteiten van Quincy Promes. Zij hadden dit niet achter de oud-speler van FC Twente gezocht.

Johan Derksen laat in Vandaag Inside weten verbaasd te zijn over de feiten waar Promes van verdacht wordt: "Ik vond het altijd al een irritant ventje, maar dat hij zo diep in de onderwereld zou zitten, had ik niet verwacht. Daar achtte ik hem ook niet bijdehand genoeg voor", vertelt Derksen. "Maar als je je neef neersteekt, dan zit er wel een steekje bij je los, hè?", gaat hij verder.

Bij Veronica Offside laat Dick Advocaat ook weten verbaasd te zijn over het gedrag van Promes. Advocaat heeft hem zelfs nog meegemaakt als speler van het Nederlands Elftal toen hij de bondscoach was.

De ex-trainer laat weten dat Promes altijd een hele nette jongen was richting hem: "Hij zei 'meneer' en 'u' tegen me. Ik heb helemaal geen problemen met hem gehad", aldus de voormalig bondscoach.

Promes werd anderhalf jaar geleden veroordeeld door de civiele rechter vanwege het neersteken van zijn neef op een feestje. De rechter bepaalde dat Quincy een schadevergoeding moet betalen aan zijn neef. De voetballer van Spartak Moskou ging hierna in hoger beroep en wil tot een schikking komen met zijn neef.

Daarnaast wordt de 31-jarige aanvaller ervan verdacht een rol te hebben gespeeld in een grote drugszaak. Zo wordt hij vervolgd vanwege de invoer van 1300 kilo cocaïne.

Lees meer:
0 reacties