Pröpper baalt van vroege wissel: "Ik denk dat het daar aan lag"

Robin Pröpper bedankt de fans
Robin Pröpper bedankt de fans Foto: © BSR Agency

Robin Pröpper verloor met FC Twente met 2-1 van AZ. Na afloop stond hij voor de camera van ESPN. De aanvoerder werd in de tweede helft gewisseld.

"Ik had een gele kaart, daar denk ik dat het aan lag", zegt de verdediger. Alleen de tweede helft liep het meteen in de soep je komt meteen op 1-1, dat voelt niet lekker. Met 1-1 is het niet handig dat je een gele kaart hebt denk ik, maar ik ga daar niet over."

Over het wedstrijdverloop was hij teleurgesteld. "Ik denk dat AZ het vanaf het begin op het eerste kwartier na goed deed. Er waren veel grote ruimtes dat beliepen we goed, maar de tweede helft kwamen er meer ruimtes. Dan hebben ze een ongelukkige uitbraak waar ze uit scoren en dan weet je dat het gevoel voor AZ weer komt. Dat hebben we gewoon echt niet goed gedaan. Een aantal keren al in een uitwedstrijd geven we het weg en daarin moeten we echt naar onszelf kijken, want dit had echt niet gehoeven", aldus Pröpper.

De strijd om de de derde plek is daarom nog niet gestreden. "Het was gewoon klote en nu komt er weer wat anders bij kijken. We wisten dat het kon gebeuren, maar we hebben het in onze eigen handen. We hadden het graag geklaard in het hol van de leeuw, maar dat is niet gelukt", beseft de captain.

Lees meer:
0 reacties