Pröpper blikt terug: "Hij begon opeens als een gek te rennen"

Robin Pröpper en Ricky van Wolfswinkel vieren feest met een FC Twente-fan
Robin Pröpper en Ricky van Wolfswinkel vieren feest met een FC Twente-fan Foto: © Pro Shots

FC Twente won woensdagavond in eigen huis met 3-0 van FC Groningen, terwijl FC Utrecht op het nippertje gelijk wist te spelen tegen AZ: 2-2. De Tukkers gaan daardoor definitief Europa in en aanvoerder Robin Pröpper was na afloop dan ook door het dolle heen.

"Ricky begon opeens als een gek te rennen", vertelt hij op de website van Tubantia. "Maar ik durfde er nog niet achteraan te gaan, omdat ik de goal nog niet had gezien. En misschien zou de VAR de goal nog terugdraaien. Maar toen begon iedereen te rennen en ontplofte het stadion. Toen was het wel duidelijk", aldus Pröpper over de zinderende ontknoping tijdens de ereronde van de Tukkers.

Trainer Ron Jans kon zijn oren en ogen ook bijna niet geloven nadat FC Utrecht in blessuretijd wist te scoren. Douvikas nam de gelijkmaker voor zijn rekening tegen de club uit Alkmaar. "Iedereen werd gek op dat moment. Ik maakte toen het grapje dat de goal door de VAR was afgekeurd", lacht de ervaren oefenmeester, die ook volgend seizoen 'gewoon' weer aan het roer staat bij FC Twente.

Lees meer:
0 reacties