Pröpper: "Dan hebben we nog steeds een geweldig seizoen gehad"

Robin Propper
Robin Propper Foto: © Pro Shots

FC Twente staat momenteel op de derde plaats in de Eredivisie, met zeven punten voorsprong op nummer vier AZ. Robin Pröpper weet dat de voorrondes van de Champions League steeds dichterbij komen, maar vindt dat de Tukkers ook tevreden kunnen zijn met een vierde plek aan het einde van dit seizoen.

"Als we via de vierde plek rechtsreeks Europees voetbal halen, hebben we nog steeds een geweldig seizoen gehad", zo vertelt de 30-jarige centrale verdediger in gesprek met Tubantia. "Maar als je de derde plaats nu nog uit handen geeft, is dat wel balen."

Pröpper is lovend over zijn huidige teamgenoten bij FC Twente. De verdediger vindt dat hij en zijn medespelers meer een team zijn geworden. "Omdat we een bepaalde kwaliteit zijn kwijtgeraakt, krijg je een hernieuwde focus en stel je de vraag hoe je met elkaar weer tot betere resultaten kunt komen."

"Wij kunnen dit seizoen wat minder vertrouwen op de individuele kwaliteit. We zijn met elkaar bezig met aanvallen en verdedigen. En als dat goed gaat, dan kunnen jongens zich individueel gaan bewijzen. En dat zie je nu weer gebeuren", aldus Robin Pröpper.

Lees meer:
0 reacties