Pröpper droomt van Europa: "Als je ziet wat Feyenoord nu doet"

Robin Pröpper
Robin Pröpper Foto: © Orange Pictures

FC Twente kan een prachtig seizoen bekronen met Europees voetbal. Dat de Enschedeërs kans maken op een rechtstreeks ticket hadden veel mensen voor het seizoen niet verwacht.

"We wilden de play-offs halen en dat is inmiddels gelukt. Nu willen we juist op de vierde plek eindigen", zegt aanvoerder Robin Pröpper in Voetbal International. "Als je dat voor het seizoen tegen me had gezegd, dan had ik je wel voor gek verklaard. Als je ziet waar Twente vandaan komt, uit een moeilijke periode, dan is het knap en ook apart om te zien hoe stabiel we dit seizoen zijn. Daar hebben we ook de selectie voor."

Pröpper droomt van een Europees avontuur. "Dat lijkt me duidelijk. Als je ziet wat Feyenoord nu doet, dat lijkt me toch mooi om mee te maken", aldus de verdediger, die hoopt de onzekerheid van de play-offs te ontlopen. "Dan spelen we toch weer vier wedstrijden, als het meezit. We hebben een ploeg met veel kwaliteiten, maar dat hebben de andere clubs ook. Dan moet je nog maar zien te winnen."

"Wij hopen op de vierde plek", vervolgt Pröpper, die weet dat FC Twente zich woensdagavond kan verzekeren van die positie. "We kijken met een schuin oog naar wat AZ doet, maar we moeten vooral onze eigen wedstrijden winnen. Dat AZ de laatste weken ook punten heeft laten liggen is fijn, maar we moeten het zelf doen."

Ricky van Wolfswinkel wordt besprongen door Virgil Misidjan

FC Twente wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt woensdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 30 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties