Pröpper na overwinning: "Daar moeten we toch een manier op vinden"

Robin Pröpper tegen Go Ahead Eagles
Robin Pröpper tegen Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

FC Twente won op bezoek bij Go Ahead Eagles met 1-3. Na afloop sprak ESPN met aanvoerder Robin Pröpper.

FC Twente stond in de rust al met 0-2 voor en wist dus dat Go Ahead na de rust zou komen. "Je weet hoe zei kunnen stormen. We zaten er voetballend niet heel goed in in de tweede helft. Dan wordt het altijd nog gevaarlijk, maar gelukkig hebben we een hele goede keeper op goal die af en toe een balletje eruit houdt. En we waren denk ik dodelijk effectief."

Twente had het toch bij vlagen lastig met de druk van de Eagles in de tweede helft. "We moeten er toch een manier op vinden om daar goed onderuit te komen. Uiteindelijk zie je dat wel dat we na de 1-3 een aantal counters kunnen plaatsen met Younes die heel goed inviel. Het was geen verbijsterend goede wedstrijd, maar gelukkig zijn het drie punten"

Door de resultaten is FC Twente Feyenoord op twee punten genaderd, iets waar de verdediger niet te veel waarde aan hecht. "We kunnen elke keer naar die andere plekken kijken, maar we moeten zelf de wedstrijden winnen. Tegen Heracles verloren we punten en zo hebben we nog een aantal wedstrijden gehad waarin we punten kan pakken, maar uiteindelijk niet winnen. Dan is het gewoon heel belangrijk dat je zelf wint en daarna zien we wel wat er gebeurt."

Lees meer:
0 reacties