Pusic: ''Ik vind dat het een waardig afscheid is''

Trainer Marino Pusic vindt dat FC Twente op een waardige manier een punt heeft gezet achter dit seizoen. FC Twente sloot zondag het seizoen af met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda (1-1). Pusic vond dat zijn ploeg in beide helften van de wedstrijd goed bij de les was.

"Op de eerste twintig minuten na, waarin we ons eigenlijk geen houding wisten te geven in zo’n wedstrijd met zo’n sfeer, hebben we ons herpakt en getracht te voetballen. We hebben ook kansen gecreëerd en we scoorden uiteindelijk een goal. We hadden meer verdiend in die fase, vind ik", vertelde Pusic na afloop bij RTV Oost. Over de tweede helft was Pusic ook te spreken.

"We gaan de tweede helft in en die starten we goed met een goede kans. Dan is er het incident met die vuurwerkbommen. Dan ga je naar binnen en daarna doet geen enkele ploeg het goed, want je wordt uit het ritme gehaald. Dat zag je daarna ook, maar we hebben getracht te voetballen en vooruit gericht. Daarna hebben we ook nog kansen gecreëerd. Door de wijze waarop we daarna door het publiek zijn uitgezwaaid, vind ik dat het een waardig afscheid is", aldus Pusic.

Lees meer:
0 reacties