Pusic naar Nederlandse topclub? "Schijnt heel geliefd te zijn"

Marino Pusic
Marino Pusic Foto: © Pro Shots

Nu bekend is geworden dat Arne Slot zijn carrière (hoogstwaarschijnlijk) gaat vervolgen bij Liverpool, komt de vraag naar voren wie de succescoach van de Rotterdammers moet gaan opvolgen. Ibrahim Afellay ziet een voormalig FC Twente-trainer als mogelijke kandidaat.

"Ja, Marino Pusic heeft natuurlijk heel veel jaren succesvol met Arne Slot samengewerkt bij AZ", sprak hij zondagavond bij Studio Voetbal. "Heeft ook ervaring als hoofdtrainer. Hij weet wat er bij Feyenoord gevraagd wordt, kent de mensen daar. Hij schijnt ook heel erg geliefd te zijn binnen Feyenoord", weet Afellay.

De voormalig profvoetballer doet er nog een schepje bovenop en adviseert Feyenoord. "Als je ziet wat voor successen Slot heeft behaald en hij is daar onderdeel van geweest, dan zou je toch wel heel stom zijn om hem niet te polsen voor een eventuele terugkeer", constateert hij. "Momenteel is Pusic trainer van Shakhtar Donetsk, waar hij het niet onverdienstelijk doet. Hij won alle van zijn laatste elf wedstrijden met de Oekraïense club", besluit Afellay.

Lees meer:
0 reacties