'Pusic tempert nu echt al de druk die er al op zit''

Van FC Twente wordt dit seizoen veel verwacht als grootste club van de Keuken Kampioen Divisie, maar de selectie is nog incompleet en daardoor is een doelstelling uitspreken lastig. Voetbal International-journalisten Stef de Bont en Geert-Jan Jakobs verwachten niet veel van FC Twente.

"Wout Brama ken ik en ik ken nog één of twee jongens, maar vervolgens heeft Ted van Leeuwen daar een partij Spanjaarden en Zuid-Amerikanen naar toegehaald, dus ik kan er niks over zeggen”, vertelt De Bont bij Voetbal International.

Jakobs, die FC Twente in de voorbereiding aan het werk zag in een oefenduel met VVV-Venlo, verwacht ook niet veel van FC Twente. "Ze hebben echt nog een lange weg te gaan. Trainer Marino Pusic is ook heel voorzichtig of noem het realistisch: 'met dit materiaal zijn we absoluut geen titelfavoriet. We beginnen helemaal op nul. We gaan nog helemaal niet praten over een doelstelling. Eerst maar eens een team samenstellen en van daar uit gaan we kijken waar we kunnen eindigen.'"

De journalist weet echter ook dat er veel wordt verwacht. “Pusic tempert nu echt al de druk die er al op zit. Als je 19000 seizoenkaarten verkocht hebt, dan wordt er niet meer dan promotie geëist en waarschijnlijk ook het kampioenschap. Ik zie FC Twente ook niet als favoriet nee”, aldus Jakobs.

Lees meer:
0 reacties