'Raken beter op elkaar ingespeeld en hoop dat we om de titel mee kunnen spelen''

Ondanks dat FC Twente de selectie nog niet rond heeft voor het nieuwe seizoen en de competitie al over drie weken begint, verwacht Jeroen van der Lely dat FC Twente er tegen die tijd klaar voor is. Van der Lely ziet mogelijkheden met de huidige spelersgroep, maar de verdediger weet dat er wel versterkingen nodig zijn.

"Ik maak me geen zorgen, want er zit echt potentie in de groep, maar er moeten zeker spelers bij. Wout (Brama, red.) is eigenlijk de enige ervaren speler. Het verwachtingspatroon is dat wij de titel zo maar even pakken, maar daar zijn we nu nog niet klaar voor", vertelde Van der Lely in gesprek met TC/Tubantia.

Volgens Van der Lely kan er in drie weken tijd veel gebeuren. "We raken beter op elkaar ingespeeld en ik hoop dat we om de titel mee kunnen spelen. Zelf hoop ik basis te spelen en een sterk seizoen te draaien”, vervolgde Van der Lely, die vrijdag met FC Twente een oefenwedstrijd tegen VVV-Venlo (2-1) verloor.

Tijdens het oefenduel met VVV stond FC Twente al snel met 1-0 achter. Peet Bijen en Van der Lely begrepen elkaar niet goed op de middenlijn en daaruit volgde uiteindelijk de 1-0. Bijen maakte een overtreding om het misverstand te herstellen en VVV-speler Tino Susic benutte de strafschop. "Dom. Slechte communicatie tussen Peet en mij. Woensdag (toen FC Twente met 1-5 verloor van FC Emmen, red.) was het niet best, ook al speelden vooral jonge jongens. Dan wil je nu in ieder geval scherp beginnen..."

Foto: Sportfoto-oost

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand