Ramiz Zerrouki grapt over FC Twente-tijd: "Toen was ik ziek"

Anass Salah-Eddine speelde in het seizoen 2022-2023 op huurbasis bij FC Twente. Hier kwam de linksback tot zeventien wedstrijden, waarvan hij acht keer centraal op het middenveld speelde. De 21-jarige Ajax-speler legt uit hoe hij op het middenveld belandde bij FC Twente.

"Ik heb altijd linksback gespeeld. Soms wel eens op het middenveld, als het moest", zegt Salah-Eddine bij Kick 't Met van Ziggo Sport. "Maar het was niet mijn vaste positie. Op het middenveld kwam er een plekje vrij, want iemand raakte geblesseerd. Toen ging ik naar Ron Jans toe en klopte ik aan op zijn deur. Toen zei ik: trainer, als ze mij niet gebruiken op mijn eigen positie, dan kan ik ook op het middenveld uit de voeten."

"Nu er iemand geblesseerd is, wil ik het proberen", vervolgt de linksback. "Toen zei Ron: goed dat ik het weet. Toen was er een bekerwedstrijd en hebben ze het uitgeprobeerd tegen Telstar. Ik speelde heel goed. Die week daarop was Ajax."

"Tegen Telstar speelde ik overigens nog zonder Ramiz Zerrouki op het middenveld." Zerrouki, zelf ook aanwezig bij Ziggo Sport, reageert: "Toen was ik ziek", grapt de Algerijn, die lang een transfer naar Feyenoord forceerde en zich wel eens ziek meldde bij FC Twente. "Het ging best snel, we hebben nog veel met elkaar gespeeld", aldus Zerrouki over zijn samenwerking met Salah-Eddine.

Salah-Eddine vervolgt: "We speelden heel goed tegen Ajax, en daarna werd er anders naar mij gekeken. Ik kreeg ook veel meer minuten en ik speelde eigenlijk bijna alles. Wel op het middenveld, maar ik speelde wel veel", aldus Salah-Eddine.

Lees meer:
0 reacties