Ravensbergen geniet van heldenrol: "Ik heb een rotseizoen gehad"

Jaimy Ravensbergen bij FC Twente
Jaimy Ravensbergen bij FC Twente Foto: © Pro Shots

Jaimy Ravensbergen beleefde zaterdag een wedstrijd om nooit te vergeten. De aanvalster van FC Twente Vrouwen scoorde twee keer in de kampioenwedstrijd. 

Na twee mislukte pogingen werd FC Twente Vrouwen zaterdag tegen Telstar Vrouwen wél kampioen. "Dit is een droom, onwerkelijk. Ik ben hartstikke blij, al maakte het me niet uit wie er scoorde, als we maar winnen", straalt Ravensbergen na afloop bij de NOS. "Het was echt mijn droom om hier in de Grolsch Veste te spelen en twee erin schieten is alleen maar mooi."

Ravensbergen kwam net terug van een zware blessure, dus was dit de perfecte afsluiting. "Ik kijk er positief naar. Ik heb een rotseizoen gehad, maar ik wilde hier staan en dat is gelukt", aldus de aanvalster, die zag dat de ploeg ondanks de twee eerdere teleurstelling wel goed bij elkaar bleef. "Het is belangrijk dat we een team zijn gebleven. We hebben twee wedstrijden wat minder gespeeld, maar we staan er nu toch weer. We hebben het met z'n allen gedaan en dat is het belangrijkste."

Lees meer:
0 reacties