Regeer op zijn plek: "Ik denk dat we een heel goed team hebben"

Met Youri Regeer in de selectie kreeg Jong Oranje nog geen doelpunt tegen in de EK-kwalificatie. Met alleen het duel met Jong Zweden voor de boeg is de speler van FC Twente behoorlijk enthousiast.

"Ik denk dat we een heel goed team hebben", vertelt Regeer via Voetbalzone. "We hebben een sterke selectie, iedereen heeft zijn eigen kracht. Dat maakt het sterk. Wie de meeste indruk maakt? Ik denk dat we vooral als team heel sterk zijn. Dat moeten we ook uitstralen. Individuen moeten zien uit te blinken in een elftal."

Hij wil niet het oude Jong Oranje met het huidige vergelijken. "Ik weet niet hoe het vorig jaar was. Ik zie alleen dat er nu heel veel plezier is. Dat zie je op het veld en dat is het belangrijkste. Ik kan alleen over deze situatie oordelen."

Maandagavond wacht voor Jong Oranje de zwaarste test tegen Jong Zweden. "Het zijn op papier niet de sterkste tegenstanders die we tot nu toe gehad hebben, maar uiteindelijk moet je laten zien dat je ook dan de baas bent op het veld. Als we het ook kunnen laten zien tegen Jong Zweden zullen we wel zien wat die mensen dan weer zeggen."

Lees meer:
0 reacties