'Reijnders onhaalbaar voor FC Twente': "Krijg je niet voor 3 miljoen"

Ramiz Zerrouki wordt al lange tijd begeerd door Feyenoord, maar voorlopig zit er geen schot in de zaak. Zolang Fredrik Aursnes nog niet definitief verkocht is aan Benfica, lijkt Zerrouki bij FC Twente te blijven.

"Streuer heeft nog steeds niks meer gehoord van Feyenoord", zegt clubwatcher Tijmen van Wissing bij VoetbalTijd. "Daar zullen ze eerst wel afwachten op Aursnes naar Portugal vertrekt en dan komen ze ongetwijfeld weer op de lijn bij Streuer. Streuer blijft natuurlijk onvermurwbaar. Dat is echt mooi om te zien hoe hij dat doet. Het is een beetje gespeelde domheid. Dat frustreert Feyenoord enorm. Maar uiteindelijk ben ik toch bang voor de Twente-fan dat hij toch nog gaat."

Van Wissing vindt het bedrag dat FC Twente vraagt niet gek. "Feyenoord heeft natuurlijk een fantastische transferzomer gehad als het gaat om uitgaande transfers. Aan Sinisterra hebben ze veel verdiend. Aursnes gaat voor vijftien miljoen en Senesi ook nog eens voor vijftien. En als je voor Timber zeven of acht miljoen betaalt, dan vind ik Zerrouki dat ook wel waard. Zerrouki heeft ook nog wel restwaarde. Hij is Algerijns international en die gaan een keer een eindronde halen", aldus de journalist van RTV Oost.

AZ-middenvelder Tijjani Reijnders is bij FC Twente in beeld als opvolger van Zerrouki, maar voormalig spelersmakelaar René Wagelaar verwacht niet dat hij naar Enschede komt. "Ik denk niet dat Reijnders haalbaar is", meent Wagelaar. "Dan zit je bijna aan dezelfde bedragen te denken. Hij speelt prima nu bij AZ, die krijg bijvoorbeeld niet voor twee, drie miljoen. Dat gaat niet lukken, dat gaat AZ nooit doen. Ze moeten eigenlijk, Jan kennende, een speler ergens vandaan halen wat een soort pareltje is die nog niet ontdekt is. Dat zou het mooiste zijn."

Virgil Misidjan juicht

FC Twente wint voor 50.00 (!) keer je inzet!

FC Twente speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van FC Twente. Schrijf je hier in en kies na de registratie voor de Odds Boost op FC Twente!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Twente -
-
Vitesse -
zo 9 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
Feyenoord -
-
FC Twente -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
FC Groningen -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
FC Twente -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Twente -
-
RKC Waalwijk -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
6 SC Heerenveen 7 1 12
7 Sparta Rotterdam 7 1 10
Bekijk de hele stand