Reijners na zege op FC Twente Vrouwen: "Waren wij minder mee bezig"

Roger Reijners
Roger Reijners Foto: © Pro Shots

Roger Reijners was opgelucht na de winst op de vrouwen van FC Twente met zij Fortuna Sittard. In eigen huis werd het 2-0, waardoor FC Twente het titelfeestje uit moet stellen en volgende week in eigen huis een nieuwe kans krijgt. Voor de camera van ESPN sprak hij honderduit.

Hoe hij zich voelt na de knappe zege op de koploper? "Als een hele blije trainer, vooral als je kijkt hoe we de tweede helft hebben gespeeld. Het was geen goede helft. We liepen veel achter de bal aan en in de overname waren we heel slordig. FC Twente kreeg goede kansen, maar we hebben zelfs ook meerdere levensgrote kansen gehad en een penaltymoment. In de tweede helft hebben we het. kunnen omdraaien, we waren de betere partij met druk naar voren en rust aan de bal. Dat je de samenhang hebt werd duidelijker in de tweede helft."

Rogers besprak dan ook het een en ander tijdens de onderbreking hetgeen succes had. "In de rust hebben we het er over gehad om rustiger te blijven aan de bal. We maakten in de eerste helft weinig gebruik van de rechter helft. We willen iedere wedstrijd erin gaan om te winnen. We willen nog vierde worden, de bekerfinale winnen. Daarin spelen ook de wissels een rol in. Ze verdienen hun kampioenschap dat zal er ook wel komen. Dan kunnen ze het mooi in eigen huis afmaken. Daar waren wij minder mee bezig, het gaat om onszelf en dat hebben we goed gedaan."

Lees meer:
0 reacties