Reiziger baalt van foutje Max Bruns: "Ik hou niet van verliezen"

Jong Oranje verloor donderdagavond in Nijmegen met 1-2 van Jong Noorwegen en Michael Reiziger baalde na afloop van het teleurstellende resultaat. De oefenmeester, die in het verleden werkzaam was bij Ajax, zag zijn ploeg al vroeg op achterstand komen.

FC Twente-verdediger Max Bruns kon niet voorkomen dat zijn directe tegenstander scoorde. "Ik hou niet van verliezen, dus ik ben nu een stuk chagrijniger dan voor de wedstrijd. Het meeste chagrijn zit natuurlijk in hoe we de doelpunten tegen krijgen. Dat is totaal niet nodig", constateert Reiziger. "Het komt voort uit een soort gemakzucht. Of niet durven, dat we naar achteren lopen. Daar houd ik niet van", legt hij uit.

"Je moet naar voren durven verdedigen. Je moet als team spelen en wij vragen van onze verdedigers dat ze durven", vervolgt Reiziger. "Natuurlijk zijn er veel nieuwe spelers bij en dan weet ik ook dat dit soort dingen kunnen gebeuren. 'Ik wilde bepaalde jongens aan het werk zien en we wisten ook dat de wedstrijd van maandag belangrijker is. We werken met een idee naar maandag toe, maar we willen ook de nieuwe jongens aan het systeem laten wennen. Het is gewoon rot dat we hier verliezen, maar we gaan hier ook van leren", besluit de voormalig Oranje-international.

Lees meer:
0 reacties