Remko Pasveer terug naar FC Twente? "De kwetsbaarheid is groot"

Remko Pasveer is momenteel één van de reservekeepers bij Ajax. De ervaren doelman begon zijn carrière bij FC Twente, maar vader Eddie ziet een terugkeer naar de Tukkers niet gebeuren.

"Dat zie ik niet gebeuren", is vader Pasveer duidelijk aan tafel bij VoetbalTijd. "Er zitten meerdere kanten aan het verhaal. Hij komt op een leeftijd waarbij je je af moet vragen: kom je wel tot spelen? Hij is nu 40 en wil graag verder. Dat kan ik me voorstellen, want hij is fysiek heel erg fit. Hij heeft wel een meniscusoperatie gehad, maar hij is enorm fit. Wat dat betreft kan hij wel verder, daar ben ik van overtuigd."

"Ik denk dat hij nog in staat is om drie tot vier jaar te voetballen als hij dat zou willen", gaat Pasveer senior verder. "Waarom niet bij FC Twente? Ik denk niet dat FC Twente die kant op wil. Die kiezen voor een goede eerste doelman die jonger is en perspectief heeft richting de toekomst."

"De kwetsbaarheid is groot in zekere zin. Ik denk ook dat Remko het nog altijd wel naar zijn zin heeft bij Ajax. Er gebeuren natuurlijk dingen die niet altijd even leuk zijn. Het feit dat hij zelf te weinig speelt, daar zal hij niet blij mee zijn, maar dat is inherent aan de situatie waarin je zit", aldus Pasveer.

Lees meer:
0 reacties