Rene Hake evenaart record: "Insteek om die reeks te verlengen"

Rene Hake als trainer van Go Ahead Eagles
Rene Hake als trainer van Go Ahead Eagles Foto: © Pro Shots

Rene Hake neemt het zondag met zijn Go Ahead Eagles op tegen FC Twente. Op de clubsite blikt hij vooruit op het treffen.

Voor Hake is het een speciaal duel, daar hij als jeugd-, assistent- en hoofdtrainer een verleden heeft bij de club uit Enschede "Ik heb bij FC Twente een hele mooie tijd meegemaakt. Een tijd die ik koester. Er zijn nog steeds warme contacten die ik daaraan heb overgehouden. Ik kijk er dan ook naar uit om in de Grolsch Veste weer een aantal mensen te zien met wie ik altijd goed contact heb gehad."

Go Ahead is inmiddels zeven uitwedstrijden op rij ongeslagen, een evenaring van het clubrecord. "Uiteraard is het morgen de insteek om die reeks tegen FC Twente te verlengen. Maar dat het een lastige wedstrijd voor ons wordt en dat we daar in een heksenketel terecht gaan komen, dat lijkt me op voorhand ook wel duidelijk. Zeker gezien de nederlaag van FC Twente tegen FC Utrecht van afgelopen weekend zullen ze vol gas de wedstrijd willen starten en heel snel een opening willen creëren. Wij moeten daartegen gewapend zijn en als ons dat lukt, dan hebben we een kans om daar een resultaat te halen. Winnen is ons vertrekpunt, maar hoe de wedstrijd uiteindelijk verloopt en hoe het voor ons uitpakt, kan ik uiteraard ook niet voorspellen."

Lees meer:
0 reacties