René van de Kerkhof: "Dat was de eigen schuld van FC Twente"

René van de Kerkhof
René van de Kerkhof Foto: © Pro Shots

FC Twente ging zondagavond met 1-0 onderuit op bezoek bij PSV. De enige treffer van de wedstrijd viel diep in blessuretijd. René van de Kerkhof was niet onder de indruk van het spel van PSV.

"Maar we hebben toch de punten in eigen huis weten te houden, in de allerlaatste seconden. We hebben geluk gehad", zegt Van de Kerkhof in het radioprogramma 'WAKKER!' op Omroep Brabant.

"De spelers wilden wel", vervolgt de oud-speler van PSV en FC Twente. "Maar soms lukt het gewoon niet. Op het middenveld kreeg Twente veel te veel ruimte. Twente had echt kans om de wedstrijd te winnen. Maar zeven minuten blessuretijd aan het eind, dat was een beetje de eigen schuld van Twente. Dat deed alles heel traag."

Broer Willy baalde wel van de late wedstrijd op zondagavond. "Ik vind dat helemaal geen tijdstip voor een voetbalwedstrijd", geeft hij aan. "Maar ja, alles moet op tv uitgezonden worden tegenwoordig. Dus moet de KNVB andere aanvangstijdstippen verzinnen. Maar ik vind het geen fijne tijd, acht uur 's avonds."

Lees meer:
0 reacties