Ricky van Wolfswinkel grapt: "Hij zegt ook dat 'ie gescoord heeft"

Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek
Ricky van Wolfswinkel en Michal Sadílek Foto: © Pro Shots

Ricky van Wolfswinkel beseft ook dat FC Twente er uitermate goed voorstaat, wat de derde plaats betreft. Doordat de Tukkers wonnen van Fortuna Sittard en PSV ruim te sterk was voor AZ is de voorsprong maar liefst acht punten. Michel Vlap durft te zeggen dat de voorrondes van de Champions League wel binnen zijn, al houdt Ricky van Wolfswinkel zich wat meer op de vlakte.

"Zegt ‘Vlappie’ dat de derde plaats binnen is? Hij zegt ook dat-ie heeft gescoord, terwijl dat niet zo is", lacht Van Wolfswinkel, geciteerd door de TC Tubantia. De spits scoorde tegen Fortuna Sittard alweer zijn dertiende treffer van het huidige Eredivisieseizoen, maar is wat minder uitgesproken over de uitgangspositie van FC Twente. "Maar het ziet er wel heel goed uit natuurlijk."

Daarnaast had de spits mooie woorden over voor hoofdtrainer Joseph Oosting. De nieuw gekroonde topscorer van de Tukkers is blij met de keuzes die de hoofdtrainer van FC Twente tijdens de wedstrijden maakt. "Ik hou er wel van: al die aanvallende wissels. En het was niet voor het eerst dat hij dat deed", aldus Van Wolfswinkel.

Lees meer:
0 reacties