"Robin Pröpper is gewoon een hele goede leider en aanvoerder"

Robin Pröpper gaf deze week in een interview aan dat FC Twente klaar is voor een volgende stap en op de derde plek durft te mixen. Tijmen van Wissing is onder de indruk van de woorden van de aanvoerder van de Tukkers.

"Hij zegt ook dat het grote verschil is dat ze meer van elkaar eisen, meer willen en beter willen", zegt Van Wissing bij De Oosttribune van RTV Oost. Jan van Staa is het daarmee eens. "Het is wat volwassener bij FC Twente allemaal."

Gertjan Verbeek herinnert zich Pröpper nog goed. "Dat vond ik bij Heracles een van de meest ondergewaardeerde voetballers. Ze begonnen hem pas te missen toen hij vertrok. Hij wilde er een paar centen bij hebben en dat wilden ze niet doen. Toen kwam de belangstelling van FC Twente als geroepen. Hij is echt een ondergewaardeerde voetballer en een van de steunpilaren van dit FC Twente."

Ook als leider slaagt hij. "Als je hem voor de camera haalde, dan was het ook niet altijd goed, dan was hij gewoon heel realistisch. Hij durfde ook wat over medespelers te zeggen. Het is gewoon een hele goede leider en aanvoerder en dat is wat Heracles op dit moment mist."

Lees meer:
0 reacties