Roemeratoe stijgt het meest in waarde bij FC Twente, Danilo daalt'

FC Twente beleefde een matige tweede seizoenshelft, maar veel spelers zijn wel beter geworden. Dat is de mening van Transfermarkt. Die website heeft een update geplaatst over de transferwaardes van alle spelers.

Godfried Roemeratoe is de grootste stijger. Hij was één miljoen euro waard, maar daar is nu vier ton bijgekomen. Dat is opvallend, aangezien hij na de winterstop duidelijk niet in zijn beste doen was. Ron Jans haalde hem zelfs uit de basisploeg. Jayden Oosterwolde beleefde dit seizoen zijn doorbraak. Hij is twee ton gestegen qua transferwaarde. Dat betekent dat zijn waarde wordt geschat op 1,2 miljoen euro.

Ramiz Zerrouki en Thijs van Leeuwen stegen beide twee ton. De middenvelder is 600.000 euro waard, de aanvaller 300.000. Jesse Bosch is inmiddels ook zes ton waard door een stijging van 100.000 euro. De grootste daler in de selectie van FC Twente is Danilo, die een geweldige eerste seizoenshelft had, maar daarna een beetje wegzakte. Hij daalt met drie ton naar 4,5 miljoen euro.

Lees meer:
0 reacties