Roetgering: "Ze gaan voor het behouden van vrouwelijk Twents talent"

Maud Roetgering is inmiddels niet meer actief als speelster van FC Twente, maar is als accountmanager vrouwenvoetbal nog steeds betrokken bij FC Twente. In deze rol gaat ze op zoek naar sponsoren voor de FC Twente vrouwen.

"Ik ga op zoek naar sponsoren voor de FC Twente vrouwen", zegt Roetgering op de FC Twente Online Nieuwjaarsavond. "Daar liggen heel veel mogelijkheden. Vrouwenvoetbal is écht upcoming. Dat is iets van de laatste jaren al, maar vandaag de dag nog meer. Vrouwen staan momenteel heel erg prominent in het nieuws."

"We zijn met een mooie poging bezig en ik denk dat het goed gaat", vervolgt Roetgering. "Met onze hoofdsponsor Future of Twente, een stichting die sinds vorig jaar hoofdsponsor van de FC Twente vrouwen, benaderen we bedrijven als sponsor. Zij gaan voor het behouden van vrouwelijk Twents talent, met de focus op inclusiviteit en diversiteit."

Roetgering is momenteel niet alleen commercieel bezig, maar staat ook weer op het veld. "Ik ben sinds dit jaar ook assistent-coach bij de beloften. Daar ben ik rustig naar aan het kijken, waar mijn ambities liggen. Ik ben blij dat FC Twente mij daarin heel erg ondersteund. Als je stopt met actief voetballen, val je in een gat. Dan gaat er opeens een nieuwe wereld voor je open, dus ik ben rustig om me heen aan het kijken."

Lees meer:
0 reacties