Ron Jans over bekerduel: "Waarom? Dat begrijp ik nog steeds niet"

FC Twente neemt het woensdagavond in de achtste finales van de KNVB Beker op tegen AZ. Trainer Ron Jans kijkt elk jaar uit naar het bekertoernooi.

"Als je één keer goud geroken hebt, dan gaat dat nooit meer weg", zei Jans bij de FC Twente Online Nieuwjaarsavond. "FC Twente weet dat ook, want de beker is hier al meerdere keren gewonnen. Dat is echt geweldig. Maar we hebben nog een aardige weg te gaan. We hebben thuis voor de competitie gewonnen van AZ, dus het kan zeker, maar het is een aardige kluif. We zullen een topprestatie moeten leveren tegen AZ."

"Daarna weten we nu al dat we een uitwedstrijd hebben als we doorgaan", vervolgt Jans, die van dat concept weinig snapt. "Waarom? Dat begrijp ik nog steeds niet. Ik wil het ook niet begrijpen. Maar die beker is iets fantastisch en je gaat meteen Europa in. Het is meteen Europa League, dus ook nog een stapje hoger", besluit hij.

Weet FC Twente het bekerduel te winnen van AZ? Bij BetCity.nl krijg je dan 3.45x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 49 euro winst! Grijp die kans!

Lees meer:
0 reacties