Jans staat voor debuut: "Als het slecht is, laat het ons weten"

Ron Jans heeft in een interview welke Bunnikside op YouTube heeft geplaatst een oproep gedaan aan de supporters van FC Utrecht. Jans debuteert aankomend weekend als hoofdtrainer van de Utrechters, nadat hij jarenlang bij FC Twente aan het roer stond. Hij is openhartig en hoopt dat de sfeer in het stadion weer de goede kant opgaat. Zo is hij geen fan van het uitfluiten van spelers en hoopt hij snel nog meer mensen in het stadion te zien om de club te steunen.

Jans analyseert en adviseert de fans. "Er is op dit moment heel veel kritiek op mensen binnen de club. Jordy Zuidam, Frans van Seumeren. Dat begrijpen ze zelf. Ook op de spelersgroep. Ik vind dat we zelf moeten afdwingen dat dat weer omdraait. Maar ik ga echt bij iedereen voor de troepen staan. We hebben jullie zo hard nodig en willen graag dat voetbal laten zien en het resultaat dat jullie ook willen zien. Want daar hebben we jullie zo hard bij nodig. Er zitten elke keer gemiddeld meer dan 20.000 mensen in het stadion. Ik hoop echt dat dat alleen maar meer en meer wordt. Want de laatste jaren zie je echt een stijging."

Ook vraagt hij om feedback: "Als het slecht is laat het ons weten, maar probeer ons individueel te steunen. Jens Toornstra, dat is een jongen die doet altijd zijn best. Als ie wordt uitgefloten, daar worden spelers alleen maar minder van. We hebben alle hulp nodig, ook van jullie om er eerst maar eens uit te komen, want het is in goede en in slechte tijden. Binnen de club, staf en daar horen jullie ook bij."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
10/08
NEC
18:45
FC Twente
za
17/08
FC Twente
18:45
Sparta Rotterdam
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
za
14/09
FC Twente
16:30
PEC Zwolle
zo
22/09
Almere City
14:30
FC Twente
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
Bekijk de hele stand