Ronald Koeman looft FC Twente-target: "Dat is ontzettend knap"

Ronald Koeman
Ronald Koeman Foto: © Pro Shots

Ronald Koeman was woensdagavond aanwezig bij het kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie. De bondscoach van het Nederlands elftal reikte de Gouden Kampioensschilden uit aan de spelers die in de prijzen zijn gevallen.

FC Twente-target Ruben van Bommel werd verkozen tot Beste Talent van de Eerste Divisie en kreeg het Gouden Kampioensschild. Koeman was lovend over de achttienjarige aanvaller van MVV Maastricht, die in de nadrukkelijke belangstelling van FC Twente staat.

"Een buitenspeler met vijftien goals en vijf assists, dat is ontzettend knap", zei Koeman woensdagavond. "Ga zo door. We lopen in Nederland niet over van het talent aanvallend gezien, ook niet bij Oranje."

Van Bommel zelf dankte zijn teamgenoot Koen Kostons. "Hij heeft mij vaak in stelling gebracht", aldus Van Bommel, die ook mooie woorden had voor verslaggever Hans Kraay jr. "Hij hemelt mij altijd op tijdens de uitzendingen van Voetbal op Vrijdag."

Ruben van Bommel met het Gouden Kampioensschild
Ruben van Bommel met het Gouden Kampioensschild Foto: © Pro Shots

Thomas van den Belt van PEC Zwolle werd geëerd tot Beste Speler van de Keuken Kampioen Divisie. Het Gouden Schild voor Beste Keeper werd uitgereikt aan Michael Brouwer (Heracles Almelo), het Gouden Schild voor Beste Trainer ging naar Dick Schreuder (PEC Zwolle).

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand