Room begripvol: "We kunnen de jongens ook niets verwijten"

Eloy Room en Myron Boadu
Eloy Room en Myron Boadu Foto: © Pro Shots

FC Twente wist in de late minuten in Arnhem op bezoek bij Vitesse de overwinning over de streep te trekken. Vitesse leek een punt te pakken maar Joshua Brenet haalde de zorgen bij FC Twente weg door in de 79e minuut te scoren.

Edward Sturing sprak met ESPN en liet zich uit over de wedstrijd. "De teleurstelling overheerst", zo stelt de hoofdtrainer van Vitesse. "We hebben de punten heel hard nodig. Helaas hebben we er nu weer nul. We kwamen onnodig op achterstand door een domme fout achterin. Daarna waren we het een poos helemaal kwijt", baalt Sturing.

"In de rust hebben we aangegeven hoe meer ruimte konden krijgen op het middenveld. Dat lukte, waardoor we meer aan het voetballen kwamen" vervolgt Sturing. "We hebben er alles aan gedaan, hetzelfde verhaal als iedere week, maar we zitten er weer net naast. We gaan door. We zetten stappen, als nummer zeventien tegen de nummer drie."

Eloy Room zag ook goede dingen van zijn ploeg tegen de nummer drie van de Eredivisie. "Eigenlijk hebben we bijna alles goed gedaan, we moesten alleen vaker scoren. Vorige week pakten we al punten. We gingen nog vol voor de winst. Iedereen in het stadion stond erachter en met een beetje geluk was die goal nog gevallen. We kunnen de jongens ook niets verwijten. We kunnen genoeg positieve dingen halen uit deze wedstrijd", aldus de doelman van de Arnhemmers.

Lees meer:
0 reacties