Rots getergd: "Vlak voor wedstrijd hoorde ik van zijn uitspraken"

Daan Rots scoort tegen Excelsior
Daan Rots scoort tegen Excelsior Foto: © Pro Shots

Marinus Dijkhuizen zei: "Ze zijn te pakken", over FC Twente in uitwedstrijden voor de camera van RTV Rijnmond. Daan Rots kreeg dat mee en liet zien uit welk hout zijn ploeg gesneden is.

"Vlak voor de wedstrijd hoorde ik van zijn uitspraken", reageert Rots op de uitspraken van Dijkhuizen in gesprek met Voetbal International. "Het leefde sowieso wel in de groep om te laten zien dat het wel meevalt met dat uitsyndroom, waar iedereen het over heeft. Uiteindelijk is íeder team thuis beter dan uit, denk ik. Dat is normaal, met de steun van je eigen publiek. Maar bij ons valt dat verschil dit seizoen heel erg mee."

"Door de uitspraken van hun trainer waren we extra scherp om dat te bewijzen. We stonden net het veld te bekijken toen iemand vertelde wat hij over ons had gezegd. Dat hij de kans heel groot achtte dat ze van ons zouden winnen, dat wij in uitwedstrijden niet zo goed zijn, en dit en dat."

Rots weet dat dit is als olie op het vuur werkte voor zijn ploeg. "Ik denk dat iedereen van ons dat nog wel even heeft meegekregen voor de aftrap" Grijnzend besluit de buitenspeler: "Daardoor waren we helemaal niet meer te houden."

Lees meer:
0 reacties