Rots ontwikkelt zich als raket: "Begon dramatisch aan het seizoen"

René Wagelaar is van mening dat FC Twente het aankomende seizoen op zoek moet naar een nieuwe linksbuiten. Ook tegen Almere City speelde de buitenspeler weer helemaal niks voor elkaar.

"Michel Vlap werd weer uit zijn lijden verlost na een uur, want dat was weer niks helaas. Ik ben benieuwd wat ze daarmee willen in het nieuwe seizoen. Want het moet toch echt iets aanvallender aan de linkerkant. Misschien kan hij naar tien, maar daar heb je Steijn nog", opent Wagelaar bij Voetbaltijd.

"Aan de linkerkant heb je echt helemaal niks aan hem. Er komt niks uit. Er moet een type komen met dreiging, die acties heeft, die diepgang heeft. Kijk naar Mitchell Van Bergen. Die viel in tegen Almere City. Hij is technisch minder dan Vlap. Maar door zijn snelheid werd hij heel gevaarlijk. Dat was dreiging."

Dat Van Bergen niet altijd presteert kan ook met vertrouwen te maken hebben. "Ook hij wacht misschien op vertrouwen. Dat zag je aan Rots. Hij begon dramatisch aan het seizoen en kijk hoe hij zich nu heeft ontwikkeld. Hij staat als eerste op het wedstrijdformulier. Dat is wat vertrouwen met je doet."

Lees meer:
0 reacties