Ruben van Bommel over FC Twente-transfer: "Zou kunnen" (video)

Bij FC Twente staat er de komende zomer het nodige te gebeuren op transfergebied. Technisch directeur Jan Streuer is, samen met Arnold Bruggink, achter de schermen druk bezig met de zoektocht naar versterkingen.

MVV-aanvaller Ruben van Bommel wordt veelvuldig in verband gebracht met de Tukkers. Hij speelde dinsdagavond met zijn ploeg het play-off duel tegen NAC Breda (1-0 verlies) en werd na afloop gevraagd naar zijn toekomst. De zoon van Mark van Bommel geeft aan dat de nacompetitiewedstrijden geen gevolgen hebben voor zijn eigen toekomstplannen. "Nee, dat maakt geen verschil", zegt hij tegenover Voetbalprimeur.

Of hij zelf volgend jaar sowieso in de Eredivisie speelt? "Ik denk het wel, ja", reageert hij. Of dat bij FC Twente is? "Zou kunnen, dat weet ik niet. De keuze is echt nog niet gemaakt. Geloof mij maar", vervolgt de talentvolle vleugelaanvaller met een grote glimlach. Recentelijk werd hij wel gespot bij het trainingscomplex in Hengelo. Van Bommel bevestigt zijn bezoek bij de club uit Overijssel. "Ja, ik ben daar gewoon geweest. Dus wat er stond was waar", geeft hij toe.

Ruben van Bommel
'Ruben van Bommel woensdag gespot op trainingscomplex FC Twente' Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
Bekijk de hele stand