Ruud van Nistelrooij gespot bij FC Twente: "Gaaf om te vertellen"

Maurice Steijn en Ruud van Nistelrooij na nog een treffer van Sem Steijn
Maurice Steijn en Ruud van Nistelrooij na nog een treffer van Sem Steijn Foto: © ESPN

Ruud van Nistelrooij was zondagmiddag een opvallend gezicht op de tribune bij FC Twente. De oud-spits van onder meer Manchester United en Real Madrid ging uit zijn dak bij de doelpunten van Sem Steijn.

Maurice Steijn met Ruud van Nistelrooij
FOTO | Ruud van Nistelrooij uit zijn dak bij goals Sem Steijn Lees ook

Ook vader Maurice Steijn zat op de tribune. "Hij zat naast mijn opa en naast Ruud van Nistelrooij", verklaarde Sem na afloop bij ESPN als hem gevraagd wordt wie er naast zijn vader zat. "Wel gaaf om te vertellen is dat ik twee keer met Ruud het veld op ben geweest om aan mijn trap te werken."

Dat betaalde zich zondagmiddag uit met drie treffers, onder toeziend oog van Van Nistelrooij. "Ik wist niet dat hij er was. Dan is het mooi dat hij er dan is en ik drie keer kan scoren", aldus Steijn, die Van Nistelrooij dankbaar is.

"We gingen aan mijn trap sleutelen", legt hij uit. "Als je van iemand wat kunt leren, is het Ruud. Dat was heel leerzaam en daar ben ik heel blij mee. We hebben dan niet eens zo veel ballen geschoten, maar bij elke bal gekeken wat ik doe, hoeken creëren voor de keeper en hoeken creëren voor de bal."

Lees meer:
0 reacties