Sadilek goed genoeg voor Ajax? "Daar halen ze hun neus voor op"

Michal Sadilek tegen Ajax
Michal Sadilek tegen Ajax Foto: © Orange Pictures

FC Twente won zondag met 3-1 van Ajax. Clubwatcher Leon ten Voorde zag voormalig technisch directeur Jan van Halst in mineur op de tribune zitten in Enschede, met directeur voetbalzaken Sven Mislintat onderuit gezakt naast hem.

Ajax heeft een vreemdelingenlegioen binnengehaald, iets wat Ten Voorde bekend voorkomt. "Onder Van Halst werden er bij FC Twente ook allemaal exoten bij gehaald die niemand kende, het resultaat is bekend", zegt Ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Nu heeft hij als RvC-lid toegestaan dat een vreemdeling, die de Eredivisie niet kent, met een zak van honderd miljoen euro gaat shoppen."

Ten Voorde vervolgt: "Ik kwam na de wedstrijd Jan Streuer tegen en we zeiden tegen elkaar: zou Michal Sadilek niet misstaan op dat middenveld? Daar halen ze (bij Ajax, red.) hun neus voor op, het moet allemaal van ver komen. Dat is veel interessanter", constateert hij.

Ook over Ajax-aanwinst Chuba Akpom is Ten Voorde niet te spreken. "Ik zie dan aan de rechterkant de topscorer uit de Championship staan... Die heeft nog nooit aan de rechterkant gespeeld. Geef mij dan maar Daan Rots aan de rechterkant. Dat zegt veel", aldus Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties