"Sadilek is wel zo'n gifkikker die wel eens zo'n tik uitdeelt"

Michal Sadilek
Michal Sadilek Foto: © NESimages

Joseph Oosting was allesbehalve content na de wedstrijd van FC Twente tegen Ajax. De Tukkers gingen in Amsterdam met 1-2 onderuit.

"De nederlaag in Amsterdam is toch wel hard aangekomen in Enschede. Oosting zei al dat er harde noten gekraakt zijn, ook op mentaal gebied. Er moeten spelers opstaan die zeggen: tot hier en niet verder. Het is ze wel overkomen en dat heeft Oosting ze ook wel kwalijk genomen. Dus we verwachten een reactie", opent Ten Voorde bij de Warming-Up van TC Tubantia.

Het gemis van Michal Sadílek leek groot. "Dat is wel een speler die gaandeweg zo'n tweede helft kan zeggen: tot hier en niet verder. Maar Sadílek was er wel bij tegen NEC en daar heb je ook verloren. Maar het scheelt wel. Hij is wel zo'n gifkikker die wel eens een tik uitdeelt."

Zonder hem oogde FC Twente zwak. "Ik vind het ontzettend cliché om te zeggen, maar het was slappe hap. Ze hadden er ook bij FC Twente meer van verwacht. Je bent de nummer drie van Nederland en je hebt je daar gewoon als een middenmoter opgesteld. Dat heeft wel tot enige teleurstelling geleid."

Lees meer:
0 reacties