Sadilek ontbreekt weer bij FC Twente en keert terug naar Tsjechië

FC Twente kan vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam nog niet beschikken over Michal Sadilek. De middenvelder ontbreekt in de wedstrijdselectie, dat meldt clubwatcherTijmen van Wissing van RTV Oost.

Sadilek zat afgelopen weekend bij de wedstrijdselectie voor het thuisduel met Go Ahead Eagles, maar maakte geen speelminuten. De Tsjech kampt met oorsuizen en heeft daar klaarblijkelijk weer last van gekregen. Hij ontbreekt tegen Sparta Rotterdam en is opnieuw teruggekeerd naar zijn vaderland.

Sadilek is weer naar Tsjechië en zit morgen niet bij de wedstrijdselectie van #fctwente Opstelling nog ongewis — Tijmen van Wissing (@vanwissing) November 10, 2022

Sadilek behoort dan ook niet tot de definitieve selectie van Tsjechië, dat zich niet wist te plaatsen voor het WK. De Tsjechen spelen deze maand echter vriendschappelijke interlands tegen de Faeröer Eilanden (16 november) en Turkije (19 november). FC Twente-aanvaller Vaclav Cerny behoort wel tot de selectie van Tsjechië.

🙋‍♂️ Národní tým se sejde k poslednímu srazu roku 2022 v tomto složení 🇨🇿🆚🇫🇴🇹🇷 #hrdilvi pic.twitter.com/b97Fd44AhE — Česká fotbalová reprezentace (@ceskarepre_cz) November 8, 2022

Lees meer: